Alle børnene eller en og en.

Jeg prøver at dele sol og vind lige, forstået således at jeg når chancen byder sig nyder min børn en og en, da opmærksomheden således rettes 100% på det enkelte barn, og dagens indhold differensers efter det enkelte barn og dets ønsker.

Hvis mit barn har en tid på hospitalet, eller ved en speciel læge, så slutter vi gerne af med et cafebesøg, eller hvis den yngste er på koloni, så kan den mellemste få lidt ekstra opmærksomhed og vælge menuen eller endda lave maden eller bage sammen.

Jeg nyder,nu allermest når jeg kan lave noget med alle mine 4 børn på engang, det sker nu ikke så tit, da den ældste er flyttet hjemmefra og den næstældste har weekendarbejde.

Forleden tog jeg dem alle med til shopping centeret i väla i Sverige.

Det var en fryd at se hvordan de ældste og yngste på tværs af alder og interesser så på alt fra halloween kostumer til sko og designer tøj.

Vi spiste frokost i centeret, og det var nu en rigtig god oplevelse, for de havde simpelthen et stort areal med borde og stole og rundt om var der forskellige mad udbydere, burger, nudler, sushi…etc og nemt at vi med forskellige madpreferencer alligevel kunne sidde og nyde frokosten samlet:-)

En sådan endagstur kan anbefales, vi satte bilen i Helsingør og købte billet til færgen incl bus til väla, bussen holder tæt på færgen og igen tæt på shopping centeret.

 

 

image

Mine 4 unger i Helsingør.

This entry was posted in Andet.

Skriv et svar