SØSKENDE ❤️

Her i Danmark får vi i gennemsnit 1,7 barn pr familie, jeg har så fået 4 børn, ja så må nogle andre nøjes med mindre.

Jeg har fået mine børn spredt over 14 år, så de er idag 9,11,18,23 år. De tre ældste er piger og den yngste en dreng.

Det har været en udfordring at tilgodese alle på en udflugt eller ferie, i hjemmet har de ældste haft deres tid om aftenen, når de yngste var lagt i seng. Men jeg har altid prioriteret at de to ældste fik en dag hver i efterårsferien, vinterferien og sommerferien, hvor de yngste var i institution, eller blev passet af bedsteforældre imens jeg gik i bio eller på cafe med en af eller begge store piger.

i 90’erne hvor jeg kun havde et og senere to børn, rejste vi flere gange om året på charterferie, men efter min 3. Datter kom til verden med en immundefekt, har vi ikke turde rejse ud af Danmark med hende, før hun blev 6 år. Her rejste vi alle 6 en uge til tenerife om vinteren. Efter 48 timer afsted, blev min datter så indlagt på et spansk privathospital med 41 i feber , vejrtrækningsbesvær og lungebetændelse, her lå hun og jeg så til vores  ferie sluttede og vi kunne flyve hjem og blive videre behandlet i Danmark.så det gør vi ikke igen.

Mit motto er: “intet er for skidt til at være godt for noget andet”.

Så qua min datters immundefekt, tog vi hver sommer en uge på imundefektlejr i Jylland med 100 andre i samme situation som os. Her boede vi i hvert sit familie hus, men spiste mad sammen om aftenen. Om dagen var der kurser for de voksne i førstehjælp og andet sygdomsrelateret, alt imens vores børn blev passet og underholdt, her fandt både børn og voksne sammen med ligesindede.

Det giver ofte mere at tale med andre i samme situation end at søge information på nettet selv.

 

 

image

3 af mine 4 dejlige børn.

Skriv et svar